De 4 Beste Reiskortingen die u Kunt Krijgen Zonder ook maar een cent te Betalen

Een van de meest lonende dingen van op vakantie gaan, is dat je het voor een fractie van de prijs kunt doen. Het internet heeft het boeken van reizen zo veel gemakkelijker en veel goedkoper dan ooit tevoren gemaakt. U kunt vrijwel overal en in elk gewenst tijdsbestek kortingen vinden. Hier zijn enkele tips om de beste deals voor reizen te krijgen zonder er ook maar een cent voor te betalen!

Bespaar op vluchten

De gemakkelijkste manier om op vluchten te besparen, is door ze te kopen wanneer ze het goedkoopst zijn. Sites zoals Skyscanner kunnen u helpen de beste deals te vinden zonder ooit de volledige prijs te hoeven betalen. U kunt zich ook aanmelden voor e-mailmeldingen van luchtvaartmaatschappijen, zodat u weet wanneer ze een last-minute- of tariefuitverkoop hebben.

Online winkelen voor deals

Een van de gemakkelijkste manieren om korting op uw reis te krijgen, is door online naar aanbiedingen te zoeken. Sites zoals Groupon, RetailMeNot en anderen bieden kortingen op alles, van hotels tot vliegtickets. U kunt doorgaans kortingen van 50% of meer vinden op populaire reizen en bestemmingen.

Een andere goede manier om deals te vinden, is door u te abonneren op e-maillijsten van sites die gespecialiseerd zijn in reizen. Deze lijsten worden doorgaans dagelijks verzonden met een nieuwe deal die u kunt overwegen. Soms is het slechts 10% korting op een coupon voor een hotel, maar soms kun je een gratis vlucht!

Mijlen en punten verdienen

Een van de beste manieren om kortingen op reizen te krijgen, is door mijlen en punten te verdienen met frequent flyer-programma’s. Als u al lid bent van een loyaliteitsprogramma, controleer dan altijd of er aanbiedingen of voordelen zijn. U kunt mijlen verdienen via creditcardmaatschappijen, hotels en luchtvaartmaatschappijen. En zelfs als u niet loyaal bent aan één bedrijf, hebben veel luchtvaartmaatschappijen allianties met andere luchtvaartmaatschappijen waarmee u punten kunt verdienen via hun netwerken.

Krijg studentenkorting

Heb je een geldige studentenkaart? Dan kom je in aanmerking voor enkele van de beste kortingen op reizen. Deze optie is ook geweldig als je van plan bent om je partner of een vriend mee te nemen. Enkele van de plaatsen waar u deze kortingen kunt vinden, zijn Expedia, Orbitz en StudentUniverse.